SAAM Family Market

Zondag 15 maart 2020 is het weer zover. Een dag vol gezelligheid en inspiratie voor het hele gezin. Er is een markt met leuke verkoop kraampjes, er zijn diverse kinderactiviteiten, er is de mogelijkheid een draagconsult te boeken, je kunt een mini-fotoshoot boeken, er komt een speciale kledingruil, een goede doelenloterij en last but definitly not least: er is volop ruimte voor gezelligheid, spelen en samenzijn onder het genot van koffie, thee en lekker eten.

Hieronder de foto’s van de eerste editie in oktober 2019. Om zo de sfeer beter te kunnen proeven!


Tickets zijn 3,50 euro per volwassene en zijn inclusief gratis entree voor de kinderen en 1 consumptiebon.

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/2FBF324EFBAE1C1F7947DB17B061ACFF

Markt

Woven Clauds (Kim)Zelf je doek ontwerpen of een uniek ontwerp kopen, het kan bij Woven Clauds!
https://www.wovenclauds.com/
Wraps and Cuddle (Birgit)Snuffel hier voor creaties gemaakt van draagdoeken scraps en handgemaakte kinderkleding.
https://www.facebook.com/wrapsandcuddle/
Praktijk Zoya (Bionda)Je vindt hier bloesemremedies en andere ondersteunende producten. Om je te helpen in je eigen kracht te staan en je intuïtie te vertrouwen.
http://praktijkzoya.nl/
Fidesco (Hilde)Het goede doel dat we deze dag extra steunen is Fidesco: zij bieden hulp aan de meest achtergebleven bevolking en gemeenschappen waar ter wereld ook door het uitzenden van vrijwilligers naar ontwikkelingslanden.
Op onze markt verkopen ze sieraden, houten beeldjes en religieuze materialen en organiseren we een loterij waarvan de opbrengst volledig naar Fidesco gaat.
http://www.fidesco-international.org/nl/
Op je buik (Eva)Voor draagdoeken, draagzakken, ecologische producten voor baby’s en advies ben je hier op de juiste plek.
https://opjebuik.nl/
Zieltje dat haar ouders vond (Tilly)In dit boek wordt spiritualiteit, zingeving en reïncarnatie uitgelegd aan ouders en kinderen. Het zieltje Lief is klaar voor een nieuwe geboorte en gaat op zoek naar de best mogelijke ouders.
https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9818
Olie als Basis
(Yvonne)
Voor prachtige natuurlijke oplossingen voor kleine én grote issues ben je hier op de juiste plek. Binnen de zorg voor onze gezondheid, maar ook babyproducten, minerale make-up, lichaam- en huidverzorging, dierverzorging en het op een natuurlijke wijze schoon houden van ons huis, onze leefomgeving.
https://oliealsbasis.com/
Het Berenhol (Dorothee)Hier kun je de zachte en oerkrachtige Berenholremedies ontdekken en kopen:
steun voor een natuurlijke ontplooiing van je kind en voor blije verbinding. Vanuit professioneel inzicht in non-verbale kindertaal kan Dorothee je bovendien helpen je kind met ‘nieuwe ogen’ te zien.
http://www.het-berenhol.com
Scents4life (Mandy en Bart)Wil jij je huis opleuken met lekkere geuren? Kom dan hier kijken wat voor veilige mogelijkheden er allemaal zijn! Er zijn waxmelts-warmers, geurbloemen, geurknuffels, olie-diffusers, was en bodyproducten en nog veel meer!
https://bartthissen.scentsy.nl/
MaaikePotjes en bakjes, jam, stekjes, gehaakte producten, het is allemaal te vinden in deze kraam vol zelfgemaakte producten.
SALE-kraampje Zoek je nog leuke maxomorra, kids case of smafolk kleertjes? Op de markt hebben we een tafel met nieuwe kleren in de uitverkoop. Met dank aan Irena van Studio Zoef. Alles meer dan 50% korting !! Op=op
Fabrina Willemse: liefde, verbinding, lichtOntspanning, licht en magie in donkere tijden of op donkere dagen. We hebben er allemaal wel eens behoefte aan. Je kunt hier terecht voor een magische muzieksessie, het vinden van jouw creatieve kracht en/of voor het delen van ervaringen en vinden van verlichting.
https://fabrinawillemse.nl/
Geboren Zwemmers (Hanneke)Geboren zwemmers is een professionele zwemschool die zelfredzaamheid biedt aan baby’s, peuters en kleuters. Hanneke vertelt dolgraag meer over het bijzondere zwemprogramma overlevingszwemmen. Je kind is hierdoor veiliger rondom water, omdat hij de zwem-drijf-zwem zwemvaardigheden aanleert die hij nodig heeft. Ben jij nieuwsgierig? Kom bij Hanneke langs!
https://geborenzwemmers.nl/
Carry Your Love (Kim)Wat ooit begon als een droom, is 19 mei 2019 werkelijkheid geworden: Kim organiseerde met een groep enthousiaste draagmoeders een evenement rondom het dragen van je kindje. Waar je kunt ontdekken wat dragen is en hoe waardevol het kan zijn voor ouder en kind. 17 mei 2020 vindt de tweede editie plaats. Kim is ook mede-organisator van de SAAM Family Market!
https://www.carryyourlove.net/
Mikkies (Kimberley)Kimberley maakt leuke en betaalbare haar-assecoires. En meer. Vrolijke kleurtjes, diverse printjes, genoeg te zien!

Kinderactiviteiten

Amy’s SchminkJong geleerd is oud gedaan! Amy is nog maar jong, maar maakt nu al alle kinderen blij met prachtige versieringen.
https://www.facebook.com/Amys-Schmink-2361589010518036/
Entertainment Papez en co (Marcel)Bij mooi weer stelt Marcel zijn stormbaan ter beschikking voor gegarandeerd speelplezier!
https://www.facebook.com/Entertainment-Papez-en-co-111947326991205/
Bubbledutch
(Touria)
Bellenblazen, altijd leuk!! Grote bellen, kleine bellen en je kunt ook proberen in een bel te gaan staan. Wie weet komt daar een prachtige foto uit.
https://www.bubbledutch.nl/
VoorlezenEr is een voorleeshoekje waar verschillende mensen gaan voorlezen. Kom je er gezellig bij zitten?
Proefjes doen2 keer is er een moment dat de kinderen onder leiding van Mirmana proefjes gaan doen. Een leuke manier om de creatief de wereld en de werking ervan te ontdekken!

Draagconsult

Lindsay van Draagpassie is ook weer aanwezig. Draag je je kindje al, maar wil je graag wat extra tips? Of draag je nog niet en wil je een consult tijdens de markt? Stuur ons een berichtje en we denken met je mee over de duur van het consult. Voor meer informatie over Lindsay kun je kijken op: http://www.draagpassie.nl/

Mini Fotoshoot

Ook Jorn is er weer bij. Wat een prachtige foto’s zijn er in oktober gemaakt! Je kunt een minishoot bij hem boeken voor maar € 15,00. Meld je snel aan, dan ben je zeker van een plekje!!

Kledingruil

Speciaal voor deze markt organiseert KrijgdeKleertjes Elst een kledingruil! Iedereen krijgt de mogelijkheid om 6 items te ruilen.

KrijgdeKleertjes is een landelijke non-profit organisatie die ouders met elkaar in contact wil brengen om samen kinderkleding en spullen te ruilen. Er zijn al ruim 30 lokale ruilpunten in Nederland en ook via de website ruilen er ruim 5500 leden. Dit levert niet alleen een enorme milieubesparing op, maar ook mooie onderlinge contacten. Fantastisch dat ze ook op deze markt een kledingruil mogelijk maken! https://www.krijgdekleertjes.nl/ruilpunt/elst

Goede doelenloterij

Bij een SAAM Family Market, hoort een SAAM goed doel. We hebben gekozen voor het goede doel Fidesco. Om Fidesco te steunen houden we een Goede doelenloterij. Bedrijven hebben spullen gedoneerd en op 15 maart kan je lootjes kopen en hiermee een van de mooie prijzen winnen. Al het geld wat wordt opgehaald gaat volledig naar Fidesco.

Fidesco is een organisatie die enerzijds mensen zoekt en voor twee jaar naar een project uitstuurt in ontwikkelingslanden en anderzijds projecten financieel ondersteunt. Een van de projecten is een straatkinderenproject in Rwanda. (Wees)kinderen die op straat leven worden vrijwillig uitgenodigd om in het project te komen voor eten, kleding en scholing. In de maanden dat ze bij ons zitten wordt familie gevonden en na een tijd worden de kinderen weer verenigd met hun familie. Vaak krijgen ze een dier mee om voor te zorgen en dat wat inkomsten (bv. eieren) geeft. http://www.fidesco-international.org/nl/

Eten en drinken

Er zijn diverse lekkere dingen te koop.

Enthousiast geworden?? Kom ook! Tickets zijn verkrijgbaar via deze link: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/2FBF324EFBAE1C1F7947DB17B061ACFF